jewka88

  • Dokumenty542
  • Odsłony36 100
  • Obserwuję52
  • Rozmiar dokumentów1.0 GB
  • Ilość pobrań23 020

lista 1

Dodano: 5 lata temu

Informacje o dokumencie

Dodano: 5 lata temu
Rozmiar :56.4 KB
Rozszerzenie:pdf

Moje dokumenty

jewka88
EBooki
ebooki

lista 1.pdf

jewka88 EBooki ebooki diety
Użytkownik jewka88 wgrał ten materiał 5 lata temu. Od tego czasu zobaczyło go już 32 osób, 22 z nich pobrało dokument.

Komentarze i opinie (0)

Transkrypt ( 2 z dostępnych 2 stron)

Lista zakupów
 Dieta: Sylwia Zduniak Tydzień 1 2018-03-19 - 2018-03-26 Numer Nazwa produktu Ilość cukry 1 miód 1.5 łyżki dodatki 2 bulion 2.0 szklanki 3 keczup 2.0 łyżki 4 musztarda 1.25 łyżki 5 produkt do wyboru (200 kcal) 14.0 porcji 6 sok z cytryny 4.0 łyżki mięso 7 pierś z kurczaka 400.0 g 8 polędwica wieprzowa 300.0 g nabiał i jajka 9 jajko 11.0 szt. 10 jogurt naturalny 13.0 łyżek 11 jogurt naturalny (200 g) lub 1 szklanka mleka (230 ml, do 2% tł) 1.0 porcja 12 mleko 2% 0.5 szklanki 13 mozzarella light 120.0 g 14 parmezan/ ser żółty tarty 2.0 łyżki 15 ser żółty tarty 2.0 łyżki 16 serek kanapkowy, np Bieluch, Almette, Philadelphia 2.0 łyżki 17 twaróg chudy 180.0 g napoje 18 wino wytrawne można pominąć 0.5 kieliszki nasiona 19 pestki słonecznika 4.5 łyżki owoce 20 gruszka 2.0 szt. 1

21 jabłko 1.0 szt. 22 owoce (dowolne, 2 garści) 2.0 garści produkty zbożowe 23 chleb razowy 7.0 kromek 24 mąka pszenna pełnoziarnista 2.0 łyżki 25 płatki owsiane 8.0 łyżek 26 ryż do risotto (Arborio) 100.0 g 27 siemię lniane 0.5 łyżki ryby 28 łosoś 150.0 g tłuszcze 29 masło 2.0 łyżki 30 olej rzepakowy 3.0 łyżki 31 oliwa z oliwek 3.0 łyżki warzywa 32 cebula 2.25 szt. 33 czosnek 5.0 szt. 34 kiełki 3.0 łyżki 35 kukurydza puszka (200 g) 1.0 puszka 36 marchewka 1.0 szt. 37 ogórek 1.0 szt. 38 ogórek kiszony 2.0 szt. 39 oliwka 4.0 szt. 40 papryka 3.25 szt. 41 pieczarki 200.0 g 42 pietruszka 1.0 szt. 43 pomidor 3.0 szt. 44 pomidor koktajlowy 11.0 szt. 45 rzodkiewka 3.0 szt. 46 sałata 2.25 garści 47 sałata mix 6.0 garści 49 suszony pomidor w zalewie z oleju 6.0 szt. 50 szczypiorek 1.5 łyżki 51 warzywa (dowolne, max 100 g) 400.0 g 52 warzywa (dowolne, max 200 g) 600.0 g 2